Sider

fredag 1. oktober 2010

Fredag i dag.

Fredag i dag og helg igjen. Uka har vært  fin, i går var jeg igjen på tur med skolen ,men denne gangen som bestemor og med 1.klasse. litt anderlesde enn hva jeg er vandt med , men det var en fin tur.
Fikk fiksa litt på gapahauken som noen understimulerte barn tydeligvis har funnet fabelaktig morsomt å ramponere i løpet av sommeren.
Helga og starten på høstferien her i sør skal benyttes til å innvie kjøkkenet til storesøs i kveld og i morra kommer det to 9 åringer på overnattingsbesøk til tante og onkel.
Meldt regn hele uka så tror det får bli litt inne aktiviteter i løpet av uka, får klar gjøre noen proskjekert for både store og små.  viktig med litt hygge når det er ferie ellers tyr både små og store fort til tv og data og det er jo ikke særlig sosialt over tid.
Hvis ikke himmelslusene er helt åpne på søndag tror jeg vi får trosse været og ta en aldri så liten tur ut i det fri kanskje lage middagen ute.
Ja det ser ut som om kreativiteten bør vise seg fra sin sterke side denne uka , høstferien kan jo ikke bare sløves bort selv om kanskje skiløperen nok hadde syntes det bare var helt ok.

Nå skal kjøkkengaven til storesøs ferdig stilles så her har jeg ikke tid til å sitte lenger.

Ha en super fin fredag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar