Sider

onsdag 31. august 2011

Nyfrisk.

Tenke seg til at det jammen med har begynt å rykke litt i eksponerings genet mitt igjen. Bloggen har ligget brakk i ett år og samtidig med at trærne begynner å skifte farge , begynner jammen med skrive kløen å melde seg. Tilfeldig ? Neppe, hverdagen har skiftet tempo fra sommerens hektiske jakt på fin vær , ute pils , sosiale sammenkomster både med og uten mann, grillfester med og uten barn, sommer på torvet, lunch med venninner, vin med venninner , vin på terassen med mann, konsert med venninner , konsert med mann, oppgradering av hus, oppgradering av gårdsplass , oppgradering av bil, sommerbesøk i heimen, tur med barn,tur uten barn, mann på tur med barn , mann på tur uten barn og ja så skape noen fantastiske sommerminner som skal lagres i ett og annet ungdomssinn, til det langt roligere hverdagslivet med rutiner og faste avtaler. Det føles som å gå fra ett tivoli til en smeigedag .
Husets ungdom har tid til å være hjemme, har tid til å spise middag, ja de får jo til og med middag til ett normalt tidspunkt. Husets beboer tall har sunket tilbake til 4 og ikke ett flytende tall mellom 3 og 7. alle løse madrasser og ekstra dyner er lagt tilbake på plass og loftstua kan igjen tas i bruk til det opprinnelige formål. Tv og data får  hvilepauser på nattestid og det sammer får lyspærene. om natten sover alle ikke bare noen og om dagen er alle senger tomme.
Sommerblomstene har snart nådd omsorgstoppen og ugresset ja det har helt mistet min interesse.
Stearinlysene har igjen fått en plass på innkjøpslista og støvfilla er langt mer brukt de siste 2 ukene enn på de siste 2 mnd.
igjen er det innomhus som får mest omsorg og kjærlighet .
Nå venter jeg bare på at sauene skal kommer ned fra sommerbeite og ende opp på mitt kjøkkenbord for å virkelig understreke at sommeren  definitivt er over.

Høstens inntog er en befrielse !




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar