Sider

mandag 13. september 2010

Mandag.

Mandag og starten på ei ny uke. Uka tegner til å bli riktig så behagelig med svært få planer utenom det normale skjemaet. Søndagen ble langt fra så kreativ og innholdsrik som forespeilet, men desto mer bedagelig da ;o)
Dagen i dag har heller ikke stått i effektivitetens tegn så her må det seriøs skjerpings til for å komme tilbake i gode rutiner..
Har faktisk ikke bakt en eneste ting på 4 dager og mannen har begynt å lure på om jeg ikke er glad i ham lenger..
Han gikk til og med så langt at han kjøpte sjokoladepudding for å bevise ett poeng i dag , nei sånn kan man da ikke ha det så i morra den dag skal mannen få servert nybakt til kaffien.
Jeg har fått hengt opp vinter gardinene i det minste i dag, det er alltid så koselig. Bort med lyse lette sommer gardiner og frem med den litt tyngre og mørkere varianten.

Sentrumsløpet på lørdag var som vanlig en stor begivenhet og skiløperen og hennes lag dro iland stafett serieren også i år, 4 år på rad de vinner så både løpere og foreldre er nå fantastisk stolte.
(bildet er fra fjorårets løp, ikke så fint vær i år nei.. )
Etter ett såpass stort arrangement er det jo selvfølgelig en del startnummer som må vaskes,tørkes og soteres så det blir 1. post på programmet i morgen. vaske ca 350 startnr. jippi

Ja da ser det ut som om jeg fikk litt på programmet likevel  i morgen ,, er nok best jeg lader skikkelig opp nå. så bye bye..

Ha en avslappende kveld.

1 kommentar: